Fra tørre æg til levende krebsdyr

Forløb med Damrokker

Nysgerrigheden er stor, når der laves forsøg med Damrokker Nysgerrigheden er stor, når der laves forsøg med Damrokker
Vi har et forløb hvor vi skal arbejde med at fremavle levende krebsdyr. Børnene skal lave en proces video på Imovie, hvor de kan beskrive forløbet og formidle deres tilegnede viden.
    Tove Deleuran Skytt den 18-01-2017
    Hvornår har du sidst lusekæmmet dit barn? Uanset hvornår så er der brug for et fælles ansvar og at alle finder tættekammen frem. Vi har lus både i skolen, SFO og børnehaven. Denne opfordring er også skrevet på børnehaveintra.
    At bekæmpe lus er et fælles ansvar og kan kun lykkes, hvis vi alle gør en indsats.
    vh. Tove
    Tove Deleuran Skytt den 13-01-2017

Kære forældre!
    Til jeres orientering godkendte Udvalget for Læring  mandag den 09.01.17 den nye
    'Matematikpolitik  i Hedensted Kommune'.
    Tove

Her er linket til matematikpolitikken:

Tove Deleuran Skytt den 02-01-2017
    Venlig reminder smiley
    Tidlig Tværfaglig Rådgivning - TTR
    Åben for alle hver 3.onsdag i hver måned undtaget i skolernes ferie uger. Korning Skole KL. 8-10 i Sporvognen på 1.sal.
    Onsdag den 24.08; onsdag den 21.09; onsdag den 16.11; onsdag den 21.12; onsdag 18.01, onsdag 15.03; onsdag 19.04; onsdag 17.05, onsdag den 21.06;

Rådgivning udføres af et tværfagligt team bestående af en sundhedsplejerske, en psykolog og en socialrådgiver.
    Tilbuddet omfatter alle børn og unge i alderen 0 til 17 år. Det er muligt for forældrene/bedsteforældrene, barnet selv, naboen, fagpersoner med kontakt til børn fx læreren, dagplejeren/pædagogen og mange andre at få rådgivning.
    Du kan drøfte dine problemer eller bekymringer og få en kyndig rådgivning om både store og små problemer, og du kan være anonym.

Her finder du os - se linket herunder