Lærernes dag fredag den 5.oktober

Forældrene overtog skole og børnehave og gav lærere og pædagoger et frikvarter fra kl. 8-10

Tusind Tak for anerkendelse af vores daglige arbejde og et herligt morgenbord Tusind Tak for anerkendelse af vores daglige arbejde og et herligt morgenbord
Tusind tak kære forældre for at give alletiders begyndelse på lærernes dag fredag den 5. oktober for børn, medarbejdere og ledelse i vores landsbyordning.
Hvilken indsats med herlig film fra børnene, morgenbord med alt hvad der tilhører til alle de voksne, leg og musik for børnehaven, undervisning i natur og teknik omkring vandkraft for 0. og 1. kl, undervisning i programmering af eget spil for 2., 3. og 4.kl. Afsluttende med et frikvarter med aktiv boldleg og herlig samvær. En morgenstund med guld i mund.
    TD den 07-10-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Fredag den 5.oktober 2018
    Tove Deleuran Skytt den 03-10-2018
    Ideer til efterårsferien fra bibliotekerne i Hedensted kommune.
    Det drejer sig om:
    ”Mis med de blå øjne” for de 3-9 årige på Hedensted Bibliotek d. 14/10
    ”Nerf Battle” for børn i 1.-3. klasse på Juelsminde Bibliotek d. 17/10
    Pia Vestergård Jacobsen
     Bibliotekar
    Tove Deleuran Skytt den 27-09-2018
    Billedresultat for de gyldne otte