GODT NYTÅR 2018

Nytårstaffel og jubilæum: 10 år som leder af Korning Skole har været og er stadigt mit bedste job nogensinde udtaler en glad og smilende Tove

Tusind tak siger Tove for den flotte buket fra børnene og forældrene Tusind tak siger Tove for den flotte buket fra børnene og forældrene
Tusind tak til børn, forældre, skolebestyrelsen, nuværende og tidligere kollegaer for alle tiders fantastiske dag. Jeg er så taknemmelig for sang, foto, blomster, brunch, gaver og taler.
De rene vitaminer til at fortsætte i 2018 og årene fremover.
De venligste nytårshilsner fra Tove
    Tove Deleuran Skytt den 11-01-2018
    Hej alle sammen
    På Tørring og Hornsyld biblioteker afholder vi Nerf Battle. Det er for de 8-15 årige. Jeg håber, at I vil sætte vores arrangementer på intra. I må også rigtig gerne printe plakaten ud og hænge den op.
    På forhånd tak.
    Anette Due
    Bibliotekar
    www.hedenstedbib.dk

Hedensted Bibliotek - Tlf. 79741370
    Nummer direkte til mig - Tlf. +4579741364

LJ den 04-01-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Nytårs taffel og Toves 10 års jubilæum
    Tove Deleuran Skytt den 02-10-2017
    Samtlige skoler i Hedensted Kommune skal have en antimobbestrategi. Korning Skole er i proces med at tilpasse vedhæftede strategi. Men den vedhæftede antimobbestrategi er den, der gør sig gældende indtil andet udspil er at finde her på hjemmesiden på opslagstavlen.

Tove