I eventyr og fantasiens verden

Collage billeder over "Snedronningen" og masker efter fri fantasi

Denne decoupage er lavet af Dronning Margrethe . Se linket for filmen . Denne decoupage er lavet af Dronning Margrethe . Se linket for filmen .
KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSEN:
3. og 4. klasse har i januar været "I eventyrenes verden". Vi har læst, set, hørt og skrevet både folkeeventyr og kunsteventyr. Børnene har været kreative og lavet decoupager af "HC. Andersens eventyr "Snedronningen". Her er vi blevet inspireret af Dronning Margrethes decoupager, der skildrer miljøet i et digitalt teater, som vi har set på klassen.
0., 1. og 2.kl har lavet masker ud fra egen fantasi.
    Tove Deleuran Skytt den 29-03-2017
    Venlig reminder smiley
    Tidlig Tværfaglig Rådgivning - TTR
    Åben for alle hver 3.onsdag i hver måned undtaget i skolernes ferie uger. Korning Skole KL. 8-10 i Sporvognen på 1.sal.
    Onsdag den 24.08; onsdag den 21.09; onsdag den 16.11; onsdag den 21.12; onsdag 18.01, onsdag 15.03; onsdag 19.04; onsdag 17.05, onsdag den 21.06;

Rådgivning udføres af et tværfagligt team bestående af en sundhedsplejerske, en psykolog og en socialrådgiver.
    Tilbuddet omfatter alle børn og unge i alderen 0 til 17 år. Det er muligt for forældrene/bedsteforældrene, barnet selv, naboen, fagpersoner med kontakt til børn fx læreren, dagplejeren/pædagogen og mange andre at få rådgivning.
    Du kan drøfte dine problemer eller bekymringer og få en kyndig rådgivning om både store og små problemer, og du kan være anonym.
    Her finder du os - se linket herunder
    Tove Deleuran Skytt den 18-08-2016

Kære børn og forældre!smiley
    Torsdag den18.08.2016 har vi modtaget vedhæftede fil fra undervisningsministeriet. Dette er en fælles opmærksomhed i trivselsarbejdet for at forebygge og bekæmpe, at mobning finder sted.
    vh. Tove