Kreativ faglig fredag

Vinterbilleder med fugle Collage med snedronningen Masker med mønster

Se "Giffen" herover den vil gerne fodres med gode ideer fra børn Se "Giffen" herover den vil gerne fodres med gode ideer fra børn
Børn i trivsel og læring med kreative opgaver, dansk, matematik og engelsk.
    Tove Deleuran Skytt den 11-01-2019
    Kære forældre!
    Vi har tidligere udmeldt en dato for loppemarked på skolen til at være torsdag den 11.04.
    Ændringen fra en torsdag til en lørdag i håb om at flere har mulighed for at deltage.
    Det er blevet ændret til lørdag den 6.april kl.10-16.
    Her vil der blive en markedsdag med loppemarked, forskellige boder og andre aktiviteter på Korning Skole, hvor alt overskuddet vil gå til etablering af Korninghus.
    Den samlede bestyrelse ser frem til i samarbejde med jer at skabe en herlig dag for hele Korning by.
    Meget mere om det både på facebook "Det sker i Korning" og på denne hjemmeside.
    Tove

Tove Deleuran Skytt den 27-11-2018

FERIEPLAN
    Den ligger også tilgængelig på kommunens hjemmeside på flg. link:

• 21-02-2019
    17:00-18:30
    Fyraftens møde ”Barnets tilknytninger til fællesskaber” · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A