Alletiders bedsteforældredag

En stor succes for alle. Tak for den store deltagelse

Alle fik lavet dekorationer til julehyggen i hjemmene Alle fik lavet dekorationer til julehyggen i hjemmene
Pebernødder blev bagt.
Julemanden på besøg.
Juleønsker blev givet.
Julestjerner blev lavet af naturmaterialer.
Juletræer af gamle bøger blev klippet med en saks.
Julekræmmerhus blev lavet af nodepapir
Julestjerner blev flettet.
Julebøger blev læst.
Julekonkurrence blev løst
Juledekorationer blev lavet.
Jule flamingo kugler blev lavet af nodepapir og silkepapir
Julemadkurv var medbragt.
Julemusik på tværfløjte blev leveret af en forældre
Julerytme hold fik tændt tusind julelys og det sørme det sandt december skudt i gang.
    Tove Deleuran Skytt den 08-12-2016
    Kære forældre!
    Vi søger et medlem og en suppleant til skolebestyrelsen pr. den 1.01.2017 , da et af medlemmerne har fået godkendt sin fratrædelse af private årsager. Samtidigt har vi også brug for en suppleant til skolebestyrelsen.
    Vedhæftet er en opstillingsliste, der findes på skolens kontor. Her kan du henvender dig for enten at melde dig selv eller andre som kandidater. Det er en god ide at kontakte evt. kandidat for tilladelse inden de sættes på listen af en anden.
    Deadline for opstilling af kandidater skal ske senest mandag den 19.12.16 inden kl. 16.00
    Hvis der er flere end to kandidater vil reglerne for et valg træde i kraft.
    I det tilfælde, hvor der kun er to er der tale om et fredsvalg og navnene kan offentliggøres efter tilladelse fra kandidaterne.
    Vi ser frem til det gode samarbejdet med de nye kandidater
    Vedhæftet er en fil der fortæller med titlen "Hvad er en skolebestyrelse?".
    På hele Skolebestyrelsens vegne
    Formand Birgit Vind og Tove Deleuran Skytt
    Tove Deleuran Skytt den 14-11-2016
    Venlig reminder smiley
    Tidlig Tværfaglig Rådgivning - TTR
    Åben for alle hver 3.onsdag i hver måned undtaget i skolernes ferie uger. Korning Skole KL. 8-10 i Sporvognen på 1.sal.
    Onsdag den 24.08; onsdag den 21.09; onsdag den 16.11; onsdag den 21.12; onsdag 18.01, onsdag 15.03; onsdag 19.04; onsdag 17.05, onsdag den 21.06;

Rådgivning udføres af et tværfagligt team bestående af en sundhedsplejerske, en psykolog og en socialrådgiver.
    Tilbuddet omfatter alle børn og unge i alderen 0 til 17 år. Det er muligt for forældrene/bedsteforældrene, barnet selv, naboen, fagpersoner med kontakt til børn fx læreren, dagplejeren/pædagogen og mange andre at få rådgivning.
    Du kan drøfte dine problemer eller bekymringer og få en kyndig rådgivning om både store og små problemer, og du kan være anonym.

Her finder du os - se linket herunder

Tove Deleuran Skytt den 18-08-2016

Kære børn og forældre!smiley
    Torsdag den18.08.2016 har vi modtaget vedhæftede fil fra undervisningsministeriet. Dette er en fælles opmærksomhed i trivselsarbejdet for at forebygge og bekæmpe, at mobning finder sted.
    vh. Tove