I eventyr og fantasiens verden

Collage billeder over "Snedronningen" og masker efter fri fantasi

Denne decoupage er lavet af Dronning Margrethe . Se linket for filmen . Denne decoupage er lavet af Dronning Margrethe . Se linket for filmen .
KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSEN:
3. og 4. klasse har i januar været "I eventyrenes verden". Vi har læst, set, hørt og skrevet både folkeeventyr og kunsteventyr. Børnene har været kreative og lavet decoupager af "HC. Andersens eventyr "Snedronningen". Her er vi blevet inspireret af Dronning Margrethes decoupager, der skildrer miljøet i et digitalt teater, som vi har set på klassen.
0., 1. og 2.kl har lavet masker ud fra egen fantasi.
    TD den 19-02-2017
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Snedronningen
    Tove Deleuran Skytt den 10-02-2017
    Kære børn og forældre!
    For god ordens skyld orienterer vi lige en ekstra gang ang. mulighederne for at deltage i en fastelavnsfest i Korning.
    Her på matriklen er der tøndeslagning i SFO tiden mandag den 27.02 for børn, som er tilmeldt SFO`en. Information om dette er givet- se også opslaget på tavlen ved SFO-lokalet.
    Desuden har vi set, at der er fastelavnsfest søndag den 26.02 kl. 14.00 i skolens gymnastiksal.
    For nærmere information se dette link
    Vi har lavet eller malet masker,fastelavnskatte, fastelavnsris og meget andet. Det kan ses både i skole, SFO og i børnehaven.
    Rigtig god vinterferie.
    På hele matriklens vegne
    Venlig hilsen Tove
    Tove Deleuran Skytt den 13-01-2017

Kære forældre!
    Til jeres orientering godkendte Udvalget for Læring  mandag den 09.01.17 den nye
    'Matematikpolitik  i Hedensted Kommune'.
    Tove

Her er linket til matematikpolitikken: