Matematik i 2. klasse: Mat 1

Sikkert indlært (C4-C6) 40 40 45
Usikkert indlært (C0-C3) 15 15 15

Fagligt materiale:

Korning skole har valgt materialet ”Trix og Felix”, da det er et undervisningsmateriale, der er testet og gennemtænkt, så det sikrer, at eleverne arbejder efter nationale fag- og trinmål.

Som supplement til fagbøgerne anvender vi computere, hvor eleverne blandt andet vil arbejde med matematikprogrammerne Matematik i Måneby, Mondiso, Hexaville og Pengeby. De to sidstnævnte spil kan spilles hjemmefra via internettet.

Mål:

At hver enkelt elev får arbejdet sig gennem det eller de arbejdshæfter, der forefindes i materialet Trix og Felix for deres klassetrin. Arbejdsmængden vil reguleres efter faglig kompetence med det ekstra materiale, der foreligger i Trix og Felix samt andet relevant materiale.

Endvidere tages der højde for de beskrevne mål fra Hedensted kommunes matematikpolitik.

Test og prøver:

Der afholdes 2 prøver/test i løbet af et skoleår. Oktober og februar. Prøven/testen i oktober vil være en test svarende til det faglige stof børnene fik lært og arbejdet med på det foregående klassetrin. Prøven/testen i februar vil tage udgangspunkt i børnenes aktuelle faglige klassetrin eller det materiale de senest har arbejdet med.

Arbejdsform:

Eleverne arbejder i grupper, der er sammensat efter deres faglige niveau og efter hvordan de er ”rullet” ind på Korning skole.

Lektier:
    Fremgår af de elektroniske ugeplaner

·         Kan være træning af opgaver, der beherskes selvstændigt, og med det formål at øge elevens sikkerhed.

·         Kan være en undersøgelse med et konkret/praktisk udgangspunkt.